25 Temmuz 2008 Cuma

YORUMLARI OKUYORUM..SUPERSINIZ..



Sabah daha bir rahat kalktim.. Hos hicbir sabah daha uykumu alamiyorum..Bir de becerebilecekmisim gibi önce 06.30 a kuruyorum saati..Sonra erteleye erteleye 08.00 de yataktan cikabilirsem ne ala..Ancak dünden bugüne önemli bir gelisme var.. Dün aksam bavullarimi bosalttim..O göcebe halimden uzaklasmam yerlesmem oturmam gerekiyordu.. Her parcayi rafa koyarken biraz daha hafifledim,her bavulu bosaltip kenara koydugumda odada biraz daha yer acildi ..Nefes aldim..Sonra ufak tefek giysilerimi elimde yikama isi ile ugrastim..Binada bir camasir yikama alani varmis.. böyle söyleyince dere kenari gibi oldu.. dereye inip citiliyormus herkes (haha) yok yok camasir makinalari varmis ama hangi katta henüz kesfetmedim.. Cöp eksi birde otopark katinda ..Anahtarla kapiyi acip otoparka giriyorsun renk renk cöp kutulari var.. Eveeet.. gelelim ilk yanilgiya... Burada cöpler ayristiriliyor...Bendenizin dün marketten (rengini begenerek !!)aldigim sari cöp torbasi meger sadece kagit;karton ve benzeri seyler icinmis!!Evde acinca üzerindeki sembollerden anladim ama gec oldu.. Sabah caktirmdan cöp bidonuna attim ama tam komedi..Karabataklarin icinde civciv yavrusu gibi benim poset paril paril parladi.. Neyse en kısa surede cöp torbami degistirmem lazım.. Bu arada kameraman arkadasa sordum belediyeden belediyeye uygulama degisiyormus.. Burası merkez ve cok kozmopolit oldugu icin cok önemsemiyorlarmis..
YORUMLAR
Son bir not yorumlariniz icin.. Cok mutlu oluyorum,hepsini keyifle okuyorum..Interaktif bir ortam diyorsak karsilikli bir etkilesim olmali diye düsünerek bunu yazmak istedim.. Yani siz de bilin ki her satiriniz yerine ulasiyor..Sagliginiz ve neseniz daim olsun.. Öpüyorum..

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Uykusuzluk için tek diye bileceğim, uyuma vaktin yaklaşmadan az ışıkta otur TAMAMEN KARANLIKTA UYU (SIFIR IŞIK), ılık süt iç (bir bira da olur)
-bende yaramıyor ama bünyen benimkinden farklıdır-
sabah işe 9 da gideceğim fikrini bünyenden at ve sabahın ilk ışıkları ile uyansan da uyumaya çalış ve bir kulak-burun boğazcı'ya git (uykuyu engelleyen rahatsızlıklar için) ve bunların dışında ekstra bir yol var [yaşın erken olmasına rağmen] öğlen 20-45 dakika şekerleme alışkanlığı edin. GECE UYUYAMASAN DA UYKUSUZLUĞUN YIKICI ETKİLERİNİ AZALTIR :) GEÇMİŞ OLSUN ;)

Adsız dedi ki...

harika, bavulların yerleşmesi demek zihnin de yavaş yavaş yerleşecek demek... uyku meselesine takma, vücut ihtiyacı kadar olanı uyur, gerisi hikaye... kaçmak için uyumak istemek bir dünya klasiği malum, kaçacak biryer olmadığını anlayınca da uyuman düzene girer zaten:)

Adsız dedi ki...

"vücut ihtiyacı kadar olanı uyur"

öyle olsaydı bütüngün halsiz sıkkın ve bitkin gezinmessin ve bu aylarca sürmez... :)